La teva iniciativa, la nostra causa
Accés Privat

Conveni de col·laboració amb el Col·legi Major Monterols per a la reforma de les seves instal·lacions

El Col·legi Major Monterols, és una  residència  universitària que des de l’any  1949  facilita allotjament i formació a estudiants universitaris i desenvolupa una incansable activitat social, cultural i esportiva, a la qual imprimeix un segell propi, difícilment reproduïble. Monterols és un Col·legi Major Universitari masculí, adscrit a la Universitat de Barcelona. Per això compta amb membres del club universitari i residents de totes les universitats de Barcelona i dels voltants, i també d’altres parts d’Espanya i de l’estranger. 

La  Fundació   Bosch  Aymerich  col·labora  amb  aquesta entitat, donat que el seu  fundador  va ser  patró  d’Honor del  Col·legi Major i ajudava a mantenir la  labor que  duu a terme aquest Col·legi Major. Des de la  Fundació  Bosch Aymerich  es vol continuar  fent la labor  del seu fundador  i s’ha acordat  col·laborar  en  la  reforma  d’una part  de les seves instal·lacions  per tal  que el  Col·legi Major recuperi  zones que  estaven  deteriorades i  adaptar les seves instal·lacions a la legalitat vigent.

La reforma que s’ha dut a terme  a estat  la millora dels  accessos al  Col·legi Major  amb un  aparcament, al  pati central   i la  construcció  d’una rampa  amb accés directe  fins  a l’edifici.

La  signatura del   conveni de col·laboració  va tenir  lloc el  passat  dia 3  de  març amb la  presència del Director del  Col·legi  Major Monterols, el Sr.  Fernando Villar , el  Secretari del  Col·legi  Major  Monterols,  el   Sr.  Miquel  Masó i el  Sr.  Antoni   Bosch , Secretari  i   patró  de la  Fundació   Bosch   Aymerich.

Auditoria final projecte Conveni de col·laboració amb el Col·legi Major Monterols per a la reforma de les seves instal·lacions per PKF Attest