https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
Associació de famílies nombroses de Catalunya (FANOC): Projecte Ajuda Estades Families Nombroses afiliades a FANOC a les instal·lacions del Grup Bosch Aymerich a Masella - Fundació Bosch Aymerich
2020, 2021

Associació de famílies nombroses de Catalunya (FANOC): Projecte Ajuda Estades Families Nombroses afiliades a FANOC a les instal·lacions del Grup Bosch Aymerich a Masella

L’Associació de Families Nombroses de Catalunya (FANOC) es va fundar l’any 1990 com una iniciativa social on, un grup de pares i mares de famílies nombroses, de forma totalment voluntària, va començar a mobilitzar-se per millorar la situació de les famílies nombroses.

2021

Per segon any la Fundació Bosch Aymerich, dins l’àmbit de lleure-formació Joventut, ajuda amb estades per a les famílies associades a FANOC a les instal·lacions del Grup Bosch Aymerich a Masella.

FANOC treballa per defensar, protegir i promocionar els drets i interessos de les famílies nombroses i també s’ofereixen serveis i activi-tats concretes que responen a les seves necessitats específiques. En aquest àmbit, la Fundació Bosch Aymerich ha manifestat el seu compromís per aquest col·lectiu i ofereix a través d’aquest conveni ajudes per facilitar la possibilitat de gaudir d’unes estades per a famílies nombroses associades a FANOC als hotels del grup Bosch Aymerich a Masella, en un termini de dos anys. Durant l’any 2021 es van atendre quinze 15 famílies que van fer reserves disposant de diferents ofertes que van respondre a campanyes especials Post Covid donada la complexa situació de confinament presentada durant el 2021. Determinen des de l’Associació la pertinència d’incentivar i ajudar més perquè es valorés millor i s’usessin les estades.

Despeses en oci: Enquesta famílies nombroses 2021, dades FANOC

En relació a la execució del projecte, s’ha elaborat un acord de col·laboració amb Masella 1600 Apartaments per a facilitar avantatges especials per a les famílies i per a establir les condicions i procediments adequats per a dur a terme aquesta acció.

Ha estat un any de dificultats per totes dues entitats, donada la pandèmia i les seves conseqüents limitacions de mobilitat i confinament perquè les famílies no podien mantenir les reserves realitzades.

Testimonis de famílies que han estat allotjats als  apartaments Masella 1600:

“….Doncs la veritat és que ens va agradar molt. L’apartament és molt acollidor i està tot molt ben cuidat! Ens ho vam passar molt bé i hi vam estar molt a gust.

Vam visitar Puigcerdà, per pujar a La Molina i vam passejar per les muntanyes de Masella. Van ser només 3 dies, però vam carregar piles!

Tan de bo es pugui repetir un any més aquesta col·laboració, nosaltres n’estaríem encantats! Gràcies per l’esforç que feu…..”

“……… cap de setmana va ser fantàstic! els apartaments estan molt ben cuidats, amb una ubicació fantàstica, tranquil.la, en ple contacte amb la natura, ideal per anar a buscar bolets a la tardor, els nens veient les vaques a tocar de la terrassa de l’apartament…. esperem que es pugui repetir aquesta experiència!…….”

D’altra banda el 16 de Novembre de 2021 es va celebrar a l’Auditori del Caixa Fòrum el 30è Aniversari de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya on es van lliurar els premis FANOC a les millors empreses de l’any, en diverses categories i als lluitadors per a les famílies.

2020

Actualment FANOC compta amb el suport d’un equip de voluntaris format per més de 50 membres.

A Catalunya hi ha 126.525 families nombroses, segons les dades facilitades per la mateixa entitat i hi ha associades 13.600 families. Des de FANOC es treballa per defensar, protegir i promocionar els drets i interessos de les famílies nombroses.Tanmateix es desenvolupen serveis i activitats concretes que responguin a les seves necessitats específiques.

En aquest àmbit, la Fundació Bosch Aymerich manifesta el seu compromís per aquest col·lectiu, amb la signatura d’un conveni d’ajudes per facilitar la possibilitat de gaudir d’unes estades per a families nombroses associades a FANOC als hotels del grup Bosch Aymerich a Masella, en un termini de dos anys.

La signatura del conveni va tenir lloc el passat dia 2 de març amb la presència d’Antoni  Bosch Carrera, Secretari i patró de la Fundació Bosch Aymerich i la Sra. Emilia Tarifa, Presidenta de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya.

La signatura del conveni va tenir lloc el passat dia 2 de març amb la presència d’Antoni  Bosch Carrera, Secretari i patró de la Fundació Bosch Aymerich i la Sra. Emilia Tarifa, Presidenta de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya.

Auditoria final del projecte Associació de famílies nombroses de Catalunya (FANOC): Projecte Ajuda Estades Families Nombroses afiliades a FANOC a les instal·lacions del Grup Bosch Aymerich a Masella per PKF Attest