Sala de Premsa

GRUP EMPRESARIAL

El Grup empresarial Bosch Aymerich neix de la voluntat i del compromís del seu fundador Sr. José Mª Bosch Aymerich.

Propietat de la Fundació Privada Bosch Aymerich, creada el 1996, cadascuna de les línies de negoci del grup parteix de l'experiència, la professionalitat i l'esperit empresarial del seu fundador, que amb una inquietud constant va seguir fins als 97 anys al capdavant de les seves empreses dirigint el conglomerat empresarial que va crear al llarg de la seva vida de treball infatigable.

Els sectors que comprèn aquest conglomerat empresarial van des del turístic (hotels, esquí) a l'immobiliari, buscant qualitat en el servei i proximitat als seus clients. La línia de negoci destinada al sector turístic està segmentada en dos sectors:
Esquí, amb l'estació d'esquí de Masella a la Cerdanya, Pirineu de Girona, fundada la temporada 1967-68.

Hoteler, que comprèn una àmplia selecció d'establiments hotelers, al Pirineu de Girona, a les Illes Balears ia la província de Barcelona, ​​així com una casa rural a l'Alt Empordà (Costa Brava) i un complex d'apartaments turístics a peu de pistes de l'Estació d'Esquí de Masella.

La línia de negoci destinada al sector immobiliari està formada per una àmplia oferta dimmobles en venda o lloguer: habitatges, locals comercials, oficines i terrenys.

APARICIONS A MITJANS