2022

Beques per estudiants Col·legi Major Monterols

El Col·legi Major Monterols, és una residència universitària que des de l’any 1949 facilita allotjament i formació a estudiants universitaris i desenvolupa una incansable activitat social, cultural i esportiva, a la qual imprimeix un segell propi, difícilment reproduïble. Monterols és un Col·legi Major Universitari masculí, adscrit a la Universitat de Barcelona. Per això compta amb membres del club universitari i residents de totes les universitats de Barcelona i dels voltants, i també d’altres parts d’Espanya i de l’estranger.

La Fundació Bosch Aymerich col·labora amb aquesta entitat, donat que el seu fundador va ser patró d’Honor del Col·legi i ajudava a mantenir la labor que duu a terme aquest Col·legi Major. Des de la Fundació Bosch Aymerich es vol continuar fent la labor del seu fundador i s’ha acordat col·laborar el curs 2021-2022 en les 4 beques per a quatre estudiants per ajudar a cobrir les despeses de la pensió.

L’atorgament d’aquestes beques recau en aquells estudiants que tot i que obtenen bones qualificacions, no poden fer front al pagament de les despeses de la seva residència.