https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
Càritas Diocesana de Barcelona: Ajuda crisi Covid’19 - Fundació Bosch Aymerich
2020

Càritas Diocesana de Barcelona: Ajuda crisi Covid’19

La crisi de la COVID-19 no ha fet més que agreujar els dèficits i les mancances que durant l’any 2019, van aparèixer. Càritas s’ha vist en la necessitat de triplicar les ajudes econòmiques d’alimentació entre abril i desembre respecte al mateix període de l’any passat, destinant més d’un milió d’euros, i duplicant les ajudes d’habitatge, amb un import d’1,8 milions d’euros.

Durant la pandèmia s’han destinat 2,8 M€ per cobrir les necessitats més bàsiques (alimentació, habitatge, subministraments, etc.) passant d’una despesa mensual mitjana de 200.000€ a 500.000€ que ha trencat el pressupost que Càritas tenia per l’any 2020.

Càritas Diocesana ha multiplicat x 5 les ajudes en alimentació, s’han distribuït més de 166.775 kg. d’aliments repartits en 5 punts de distribució, 5.377 persones han rebut suport per a l’alimentació; s’ha multiplicat x2 les ajudes en lloguer, relloguer i subministraments, 2.472 persones han rebut suport per a les despeses d’habitatge (Inclou l’acollida i l’acompanyament telefònic i l’adequació dels espais de treball a la normativa vigent).

L’aportació de la Fundació Bosch Aymerich ha pogut assegurar el dret a l’alimentació a 635 persones (431 adults i 204 infants) que viuen a 279 llars. Les ajudes per aliments que ha cobert la Fundació Bosch Aymerich s’han adreçat a persones i famílies acompanyades pels professionals del treball social de Càritas Barcelona. Les ajudes han estat puntuals i temporals i lliurades dins el marc d’un pla de treball individual/familiar que contempla la inserció social i laboral.

Aquest projecte ha estat presentat pel President de la Fundació Bosch Aymerich, el Sr. Angel Sáez, l’acord de col·laboració amb Càritas Diocesana de Barcelona es va signar el dia 20 de desembre de 2020, en la signatura van intervenir el Sr. Salvador Busquets, Director de Càritas Diocesana de Barcelona, la Sra. Elena Cabarrocas, patrona i el Sr. Antonio Bosch , secretari i patró de la Fundació Bosch Aymerich.

Auditoria final projecte final Càritas Diocesana de Barcelona: Ajuda crisi Covid’19 per PKF Attest