2021

Cinquena Edició Beques Estudi pels habitants d’Alp, Das, Urús i Bagà

ACTE LLIURAMENT BEQUES DE LA FUNDACIÓ PRIVADA BOSCH AYMERICH I FUNDACIÓ “LA CAIXA” a través de CaixaBank.

El dia 20 de Febrer va tenir lloc el  lliurament de la 5a Edició de Beques de la Fundació Bosch Aymerich amb la col·laboració de la Fundació “La Caixa” a través de CaixaBank, destinades als joves estudiants dels municipis d’Alp, Bagà, Das i Urús, els quatre municipis pels quals s’estén el domini esquiable de l’estació d’esquí Masella.

L’objectiu de les beques és contribuir a la formació dels joves d’aquests municipis per tal de garantir un futur de bons professionals qualificats a les empreses de la Cerdanya i del Berguedà. La Fundació ho fa en mostra d’agraïment als seus habitants i, també, per la preocupació de facilitar l’accés a estudis superiors en els joves veïns d’aquests municipis, atès que una bona formació és garantia de futur per aquest territori.

L’acte de lliurament, que s’ha celebrat online per les circumstàncies derivades de la pandèmia, ha anat a càrrec dels patrons de la Fundació Bosch Aymerich, directius de Fundació Bosch Aymerich i de CaixaBank, dels alcaldes d’aquests municipis, directius de la Generalitat de Catalunya encapçalats pel Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’Hble Sr. Damià Calvet, que va convidar als joves becats a continuar formant-se per tal d’afegir valor de futur a la comarca de La Cerdanya i del  Berguedà i consolidar la seva formació per ajudar a tenir un país més resistent.

En l’edició d’enguany s’han rebut un total de 49 sol·licituds, (10 més que a l’edició anterior) amb una nota mitjana del 7,89 dels expedients concedits (comparada amb un 7,31 de l’edició anterior).

En aquesta 5ª Edició s’ han atorgat 25 beques de 2.000€ cadascuna, que han quedat repartides de la següent manera, segons els municipis que hi han participat: Alp: 7 becats, Das: 5 becats, Urús: 5 becats, i Bagà: 8 becats.