https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
Col·legi Major Monterols: Reformes d’interiorisme a la seu del Col·legi Major Universitari  Monterols - Fundació Bosch Aymerich
2023

Col·legi Major Monterols: Reformes d’interiorisme a la seu del Col·legi Major Universitari  Monterols

El Col·legi Major Monterols, és una residència universitària que des de l’any 1949 facilita allotjament i formació a estudiants universitaris i desenvolupa una incansable activitat social, cultural i esportiva, a la qual imprimeix un segell propi, difícilment reproduïble. Monterols és un Col·legi Major Universitari masculí, adscrit a la Universitat de Barcelona. Per això compta amb membres del club universitari i residents de totes les universitats de Barcelona i dels voltants, i també d’altres parts d’Espanya i de l’estranger.

La Fundació Bosch Aymerich col·labora amb aquesta entitat, donat que el seu fundador va ser patró d’Honor del Col·legi Major i ajudava a mantenir la labor que duu a terme aquest Col·legi Major. Des de la Fundació Bosch Aymerich es vol continuar fent la labor del seu fundador i s’ha acordat col·laborar amb una aportació econòmica per a la realització d’unes  millores d’interiorisme i decoració al rebedor de la planta inferior del Col·legi Major i a una de les sales de col·loquis i classes, donaran continuïtat a les millores que s’han fet els darrers anys a les instal·lacions.

Els dos espais on es realitzen les millores formen part de l’entorn on es desenvolupa gran part de la vida col·legial, especialment, l’estudi, activitats culturals i formatives. El propòsit és dignificar aquests espais per facilitar l’acompliment dels fins estatutaris del Col·legi Major.

La contractació d’un arquitecte que supervisi i executi els projectes. La junta directiva, que no percep retribucions i realitza la seva tasca de manera voluntària, supervisarà i contractarà els industrials designats per l’arquitecte, després d’haver comparat pressupostos.

La incidència del projecte és principalment en l’àmbit social, facilitant el desenvolupament de les finalitats formatives i culturals. L’impacte econòmic és derivat, ja sigui per un major nombre d’universitaris que acudeixen, o per l’estalvi en manteniment.