2023

Concert Big Band de Jazz a la Colònia de Sant Pere, Mallorca

El passat 11 d’agost de 2023, va tenir lloc el Concert de la Big Band de jazz a la Plaça de Sant Pere de la Colònia de Sant Pere. Aquest concert estava emmarcat dins el programa de festes de Sant Roc ‘23 de la Colònia de Sant Pere.

La Fundació Bosch Aymerich va organitzar aquest concert amb la col·laboració amb l’Associació d’Amics de la Música de la Colònia de Sant Pere.

La peculiaritat del concert és que s’havien de posar d’acord una vintena de músics amb el dia triat, ja que cada un d’ells toca en altres projectes i s’havien de guardar el dia per no tenir altres actuacions, molts d’ells treballen fora de Mallorca.

Sota la direcció de Toni Vaquer, la banda “VOODOO CHILDREN BIG BAND”, una orquestra de jazz amb més de 20 músics va oferir una selecció de peces composades o arranjades pel seu director Toni Vaquer, hi va haver amb molts moments de solos i improvisacions espontànies dels diferents instruments, sota la direcció creativa i original del mestre Toni Vaquer. El. públic (més de 600 persones) van. Elogiar l’espectacularitat del concert i el so que, es sentia el més mínim detall des de tots els angles de la plaça St. Pere.