2020

Conveni de col·laboració amb el Col·legi Major Monterols per Beques per a estudiants

El Col·legi Major Monterols, és una  residència  universitària que des de l’any  1949  facilita allotjament i formació a estudiants universitaris i desenvolupa una incansable activitat social, cultural i esportiva, a la qual imprimeix un segell propi, difícilment reproduïble. Monterols és un Col·legi Major Universitari masculí, adscrit a la Universitat de Barcelona.Per això compta amb membres del club universitari i residents de totes les universitats de Barcelona i dels voltants, i també d’altres parts d’Espanya i de l’estranger. 

La  Fundació   Bosch  Aymerich  col·labora  amb  aquesta entitat, donat que el seu  fundador  va ser  patró  d’Honor del  Col·legi i ajudava a mantenir la  labor que  duu a terme aquest Col·legi Major. Des de la  Fundació  Bosch Aymerich  es vol continuar  fent la labor  del seu fundador  i s’ha acordat  col·laborar  en  4 beques per a quatre estudiants per  ajudar  a cobrir  les despeses de la pensió a la que no poden aconseguir.

L’atorgament d’aquestes beques recau  en aquells estudiants que  tot i  que  obtenen bones  qualificacions, no poden  fer  front  al  pagament  de les despeses de la seva residència.  L’ acte de lliurament de beques té lloc  cada  any durant el mes de juny,  aquest  any, però no ha estat  possible,   donada la  situació d’excepcionailtat per al  Covid’19,  que ha obligat a la suspensió  dels actes acadèmics, tot i  que els becats hanestat  escollits  i  gaudiran d’aquestes beques durant  el curs acadèmic.

La  signatura del   conveni de col·laboració  va tenir  lloc el  passat  dia 3  de  març amb la  presència del Director del  Col·legi  Major Monterols, el Sr.  Fernando Villar , el  Secretari del  Col·legi  Major  Monterols,  el   Sr.  Miquel  Masó i el  Sr.  Antoni   Bosch , Secretari  i   patró  de la  Fundació   Bosch   Aymerich.

Auditoria final projecte final Conveni de col·laboració amb el Col·legi Major Monterols per Beques per a estudiants per PKF Attest