https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
Conveni de col·laboració amb el Consorci Hospital Clínic - Fundació Bosch Aymerich
2016

Conveni de col·laboració amb el Consorci Hospital Clínic

Signatura d’un Conveni de col·laboració amb el Consorci Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica, per a la recerca d’un nou tractament de la Leucèmia.

El passat 26 d’Octubre de 2016 es va signar el conveni de col·laboració.

C:\Users\Usuario\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCacheContent.Word\_DSC0891.jpg

Moment de signatura del Conveni per part del Sr. Joan Ros Petit (President de la Fundació Privada Bosch Aymerich, i el Dr Campistol (Director General del Consorci Hospital Clínic de Barcelona)

Aportació: 200.000 €

Concretament l’aportació de la Fundació s’emmarca dins del Projecte ARI www.projecteari.com i anirà dirigida a l’assaig clínic amb 5 pacients com a pas previ per a l’aprovació del tractament per part de l’Agència Espanyola del Medicament i Productes Sanitaris (AEMPS).

Aquest tractament només està disponible actualment als EEUU a un cost de més de 1 milió de dòlars, i a banda dels temes administratius, fan que sigui pràcticament inabastable per a la majoria de pacients.

Aquest tractament és especialment efectiu en nens i joves amb un determinat tipus de leucèmia on el grau de curació està en el 85% d’efectivitat.

Amb aquest projecte en el que hi participa la Fundació, es pretén desenvolupar aquest tractament aquí a l’Hospital Clínic, convertint-se així en el primer centre d’Europa en disposar del tractament, a més de poder aplicar-ho a pacients a un cost molt inferior, i per tant beneficiar a molta gent que altrament no en podrien gaudir.