https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
Conveni de col·laboració amb Empresariat Cerdanya per a l'estudi impacte i competitivitat a la comarca de Cerdanya - Fundació Bosch Aymerich
2022

Conveni de col·laboració amb Empresariat Cerdanya per a l’estudi impacte i competitivitat a la comarca de Cerdanya

Empresariat Cerdanya és una associació empresarial de la Cerdanya, fundada l’any 2019, el seu objectiu principal és agrupar tot tipus d’empreses de la Cerdanya, estiguin o no estiguin, associades sota el paraigua d’altres associacions o gremis.

Empresariat Cerdanya, hereva de l’antiga “Agrupació d’Empreses de la Cerdanya (AEC)”, neix amb la visió d’ajustar-se als nous temps. On hi sigui més fàcil participar, comunicar idees, desenvolupar projectes i treballar pel territori.

Les associacions d’Hotels i Allotjaments, Bars i Restaurants, Cuina Pirinenca, Comerç de Puigcerdà, i empreses, sense associació pròpia, però amb tanta força com són les empreses d’activitats turístiques de la comarca, entre elles les Estacions d’Esquí de La Molina i Masella, i altres empreses de diferents sectors productius, n’han estat també les fundadores.

Amb més de 130 socis, el propòsit d’aquesta associació és donar veu a l’empresariat de la Cerdanya treballant amb força per impulsar l’activitat econòmica de les empreses de la zona.

Els principis són la defensa d’un eix empresarial dinàmic, innovador i en constant creixement, oferint recursos als socis membres per crear una xarxa dinàmica i competitiva. A través d’un espai d’intercanvi per tots els associats, es vol que l’entitat sigui representativa per atendre i resoldre les necessitats dels sectors.

Els objectius d’Empresariat Cerdanya son la creació, foment i desenvolupament de projectes que dinamitzin i aportin talent a la comarca de La Cerdanya, amb el desig que els joves que marxen a formar-se puguin tornar sempre que vulguin, i que nous i noves professionals es fixin en el territori com un lloc on poder treballar-hi i viure-hi.

Empresariat Cerdanya desitja tenir molt a prop a empreses i entitats que es mouen, que tenen inquietuds, fundacions innovadores, que creïn i fomentin el desenvolupament de noves activitats dins el territori.

L’associació, creu amb la comarca, i vol liderar la reactivació i posar les bases d’un creixement econòmic en el territori i és per aquesta raó que Empresariat Cerdanya activa un projecte per:

*             Detectar el potencial econòmic de la comarca i identificar les cadenes de valor de la comarca de la Cerdanya.

*             Crear un Consell Assessor ad hoc pel seguiment i gestió d’aquest projecte.

Empresariat Cerdanya vol aprofitar tots els actius econòmics vinculats, d’una manera o altre amb el territori, per crear un “comitè d’experts” on hi tinguin cabuda Fundacions, Empreses, Entitats empresarials, entre d’altres, que si bé no tenen la seu social a la Cerdanya, si hi tenen interessos econòmics i focus empresarial.

Com a propietària i gestora d’un grup empresarial amb activitat a la comarca de la Cerdanya, la Fundació Bosch Aymerich ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Empresariat Cerdanya per ajudar a engegar el projecte de desenvolupament a la Cerdanya, i alhora també formarà part del Consell Assessor amb la funció d’assessorar a la Junta d’Empresariat Cerdanya i vetllar per el creixement sostingut de la comarca de la Cerdanya.