https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
Conveni de col·laboració amb l’Hospital Clínic de Barcelona per a impulsar la creació de la Unitat d’Immunoteràpia - Fundació Bosch Aymerich
2020, 2021

Conveni de col·laboració amb l’Hospital Clínic de Barcelona per a impulsar la creació de la Unitat d’Immunoteràpia

El Projecte ITC Clínic té per objectiu crear una  unitat   específica  d’immunoteràpia que proporcioni un espai físic innovador i els mitjans necessaris perquè l’Hospital Clínic avanci en aquest tipus de tractaments per a diferents tumors sòlids i hematològics.

La immunoteràpia es basa en dirigir el sistema immunitari de la persona contra las pròpies cèl·lules malignes i  estimular les defenses naturals de l’organisme. Representa una forma intel·ligent de combatre la malaltia, ja que són les defenses del propi cos les que lluiten, de forma exclusiva, contra las cèl·lules malignes, pel que els   efectes  secundaris són menors. Aquest   tipus  de   tractament  ha  demostrat ser  eficaç  allà  on altres   teràpies han fallat.

Haver assolit   les fites  que s’havien  marcat  amb el  projecte  ARI, ha permès  plantejar   un  escenari de futur  amb   els objectius   renovats, donat que  ja  s’han posat en  marxar  els  assajos   clínics del  CART19 en malalties  hematològiques amb bons resultats pel que fa a l’eficàcia.

Ara, l’objectiu del Clínic per als  propers anys  és  avançar  en aquests   assajos, consolidar la teràpia CART19 en malalties  hematològiques,  i desenvolupar  altres CARTs per al mieloma múltiple i la teràpia TILs (Limfòcits infiltrants de  tumors) per altres tumors  sòlids (càncer de mama), i oferir aquests tractaments dins del  sistema  sanitari públic per a  pacients pediàtrics  i adults   resistents  a les  teràpies convencionals. https://www.clinicbarcelona.org/colabora/proyectos/inmunoterapia-itc-clinic

La  Fundació  Bosch  Aymerich, amb el  seu  compromís envers la recerca científica i la salut, ha signat un conveni de  col·laboració  amb  l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació   Clínic per a la Recerca, dirigit  a la  creació  d’una  unitat   específica d’immunoteràpia i a un assaig clínic per a un nou tractament CART per a pacients amb mieloma múltiple .

La  Fundació  Bosch  Aymerich, amb el  seu  compromís envers la recerca científica i la salut, ha signat un conveni de  col·laboració  amb  l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació   Clínic per a la Recerca, dirigit  a la  creació  d’una  unitat   específica d’immunoteràpia i a un assaig clínic per a un nou tractament CART per a pacients amb mieloma múltiple

La signatura  va tenir  lloc  el  passat  dia  16 de  març amb la presència  del  Sr.   Angel  Sáez,  President de de la Fundació Bosch Aymerich i el Dr. Josep Maria Campistol,  Director   General de l’Hospital   Clínic de  Barcelona, i el Dr. Elías Campo, Director de l’IDIBAPS i de la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica.

Auditoria final de projecte ITC Clínic per PKF Attest