https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
Fundació Privada IESE - Sala del Consell Josep Ma. Bosch Aymerich - Fundació Bosch Aymerich
2021

Fundació Privada IESE – Sala del Consell Josep Ma. Bosch Aymerich

IESE Business School és una de les millors escoles de negocis a nivell internacional. Ofereix programes de prestigi a MBA i Executive Education (formació de directius al llarg de tota la seva vida professional), la seva missió és formar i inspirar tots els directius que aspiren a exercir un impacte positiu en les persones, les empreses i la societat amb una visió de ser una escola de negocis de referència internacional, inspirant líders que pensin que tothom és important.

L´IESE és l´escola de direcció d´empreses de la Universitat de Navarra. Amb campus a Barcelona, ​​Madrid, Munic, Nova York i Sao Paulo, l’IESE suma nous projectes al seu ja innovador ecosistema d’aprenentatge que permet oferir formació per a directius a Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica.

Des del 1958, l’escola ha format més de 50.000 empresaris i directius, oferint-los una experiència personalitzada i transformadora. L’IESE vol continuar construint el demà formant líders que puguin tenir un impacte positiu i durador a les persones, a les empreses i a la societat. Aquest esforç ha estat reconegut pel rànquing del Financial Times que durant sis anys consecutius ha situat l’IESE com a escola número 1 del món en programes de formació de directius.

La Fundació Bosch Aymerich, ha signat el 2021 un conveni de col·laboració amb la Fundació Privada IESE per a l’execució de la Sala del Consell del nou edifici del campus IESE a Madrid que en memòria de la figura de Josep Mª Bosch Aymerich portarà el nom. A la signatura del conveni va intervenir el Sr. Francisco Javier Mustienes Laguarta en representació de la Fundació Privada IESE i la Sra. Elena Cabarrocas i el Sr. Antonio Bosch, patrons de la Fundació Bosch Aymerich.

Perpetuar la memòria de Jose Maria en un dels espais del nou Campus a IESE, farà més visible la seva figura al món empresarial. Cada any passen per les aules i les sales de l’IESE més de 2.000 directius.

A en Josep Ma. Bosch Aymerich el caracteritzava el seu esperit empresarial, entenia que el desenvolupament social es basava en molt bona part en la creació i la bona gestió de les empreses i la importància que atorgava la formació, a l’excel·lència en l’educació.

Es va iniciar al món empresarial des de molt jove muntant la seva pròpia empresa i va lluitar pels seus objectius com a empresari fins als seus últims dies, va ser pioner en una formació de gran qualitat als Estats Units, primer a Harvard i posteriorment al MIT, va ser el primer espanyol en cursar el Màster of Science in Business and Engineering Administration.

La seva vinculació amb la ciutat de Madrid es remunta als seus inicis com Arquitecte i moltes de les seves obres més emblemàtiques es troben a aquesta ciutat, Edifici de La Caixa, Clínica Porta de ferro, Antiga seu del Banc de Madrid, Teatre Marquina, seus de Campsa i Enagas.

Com a empresari va construir milers d’habitatges a Madrid amb l’empresa Levitt-Bosch Aymerich amb què construeix també la primera urbanització residencial als afores de Madrid, a La Moraleja, replicant el que s’ha après de William Levitt, inspirador del primer urbanisme suburbà dels Estats Units, i amb qui es va associar per crear una subsidiària de Levitt & Sons, el Grup Levitt-Bosch Aymerich.

El nou campus de l’IESE a Madrid, que es va posar en marxa el mes de setembre passat, s’uneix a l’anterior triplicant la superfície fins a assolir els 33.600 metres quadrats amb més de 15.000 m2 de superfície enjardinada i permetrà a l’escola augmentar la seva activitat a la capital en un 50% en els propers cinc anys.

La inauguració oficial es va celebrar el 3 de febrer del 2022 i va estar presidida per S.M. el Rei Don Felip VI, acompanyat per Joan Subirats, ministre d’Universitats, Franz Heukamp, ​​director general de l’IESE, i Maria Iraburu, rectora de la Universitat de Navarra, a la qual pertany l’escola.

La seva ubicació als voltants de la Casa de Campo, principal pulmó verd de Madrid, i la seva arquitectura d’espais diàfans amb grans entrades de llum natural i l’ús d’energies verdes han estat acreditades amb la certificació Leed Oro.

L’esdeveniment va comptar amb la participació de 400 persones entre empleats, antics alumnes i directius d’empreses patró de l’IESE, que donen suport al paper de l’escola a la formació de líders responsables amb les persones i l’entorn. L’esdeveniment va ser emès a steaming perquè empleats i alumni poguessin seguir-lo.

La Sala de Consell es troba ubicada a l’Executive Building “zona de direcció” i en aquest espai tindran lloc activitats diverses i totes amb visibilitat i impacte en els directius que l’utilitzaran als programes de l’IESE.

La sala patrocinada portarà el nom d’en Josep Ma. Bosch Aymerich i així es reflectirà amb caràcter general. L’IESE col·locarà, de manera permanent i en un lloc visible, una placa amb el nom nominant la sala que serà utilitzada per a la celebració de reunions del consell IES, del rectorat UNAV, de CEO’s empreses, de Juntes Alumni, etc. També s’utilitzarà com a sala de treball diàriament per a les reunions dels equips dels participants en programes.

Aparició a Mitjans:

Auditoria final de projecte: Fundació Privada IESE Sala del Consell Josep Ma Bosch Aymerich por PKF Attest