https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
Escoles públiques d’alta i molt alta complexitat socioeconòmica a la Casa de l’Aire Roger Torné - Fundació Bosch Aymerich
2022

Escoles públiques d’alta i molt alta complexitat socioeconòmica a la Casa de l’Aire Roger Torné

2022

L’any 1980, Josep Torné i Pardell va tenir la visió de crear una fundació benèfica per a la infància procedent d’un entorn socioeconòmic desfavorit, donant part del seu patrimoni personal per a començar el finançament de l’entitat, en primera instància com a mecenatge i a partir del 2006, inicia el projecte social propi de la Fundació. L’any 2017 es consolida aquest camí amb el programa actual La Casa de l’Aire.

La missió de la Fundació La Casa de l’Aire és la de contribuir a protegir els drets dels infants, fonamentalment en entorns vulnerables i fent possible que puguin accedir i gaudir de la natura, el lleure i l’educació en el medi ambient, intentant aconseguir una societat més equitativa i justa.

Amb una visió d’aconseguir fer més ampli possible l’abast de l’activitat que es duu a terme des de la Fundació. Col·laborant al seu torn amb altres entitats socials i centres educatius de la ciutat, fent d’aquesta entitat un lloc de referència en el marc de l’educació i el lleure inclusiu a la natura.

El programa La Casa de l’Aire realitza un acompanyament socioeducatiu i atenció en el lleure per infants. Aquest programa està format per diferents projectes socioeducatius amb atenció en l’educació i el lleure dirigit cap a la infància i les seves famílies, donant facilitant l’educació de proximitat a la natura, aquesta proposta s’adapta als canvis socials emergents que en l’actualitat es presenta en els barris més desfavorits de Barcelona.

Des de la Fundació La Casa de l’Aire Roger Torné amb el suport de diferents organitzacions públiques i privades es contribueix a millorar la qualitat de vida de tots els nens i nenes, amb el desig de trencar amb aquesta pobresa social i econòmica dels barris més desfavorits del territori on actua.

Actualment són 13 les zones geogràfiques de Barcelona on la Fundació realitza la seva acció social, ho fa creant una xarxa socioeducativa amb institucions, centres educatius, entitats i associacions; que tenen com a eix transversal garantir una vida digna i un sa desenvolupament de la infància en situació més complexa.

El projecte socioeducatiu La Casa de l’Aire Escoles dirigit a les entitats educatives públiques d’alta i màxima complexitat, té com a objectiu principal vetllar perquè nens i nenes tinguin accés a jornades educatives ambientals fora de l’aula i dins del seu horari lectiu, concretament amb acompanyament en l’educació amb tallers i dinàmiques vivencials al Parc Natural del Montseny.

La Fundació Bosch Aymerich ha signat un conveni de col·laboració d’una durada de tres anys per tal que amb el seu ajut, l’actuació de La Casa de l’Aire arribi a més escoles públiques d’alta i màxima complexitat, amb l’objecte d’incorporar-les al seu programa socioeducatiu aconseguint que els nens i nenes dels barris més desfavorits de Barcelona, puguin accedir i gaudir de la natura, el lleure i l’educació en el medi ambient.

En els tres darrers anys, des que va endegar el projecte socioeducatiu La Casa de l’Aire escoles, el nombre de infants atesos ha anat incrementant.