https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
Fundació Institut d’Estudis Nord- Americans – Education USA Advising Center - Fundació Bosch Aymerich
2023

Fundació Institut d’Estudis Nord- Americans – Education USA Advising Center

EducationUSA és un servei que ofereix assessorament acadèmic gratuït per a estudiants que vulguin cursar estudis de grau o postgrau als Estats Units, així com cursos d’anglès o formació continuada en una universitat dels EUA.

És un projecte que concentra els dos motius en els que el Sr.  Josep Ma. Bosch Aymerich va focalitzar la seva dedicació filantròpica: la formació i el vincle amb els Estats Units, és per  aquesta raó que la FBA ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Institut d’Estudis Nord Ameircans per un termini de tres anys per ajudar amb l’organització de l’estructura del projecte EducationUSA.

El servei EducationUSA vol facilitar informació sobre el procés d’admissió a les universitats nord-americanes, i dotar els usuaris d’eines per superar-lo. L’assessorament s’ofereix de manera gratuïta i amb la voluntat d’arribar al major nombre de persones possible.

L’objectiu principal és incrementar el nombre de persones que tenen una experiència formativa als EUA

– La mobilitat estudiantil i universitària és una font d’aprenentatge, d’experiències i de relació intercultural que afavoreix el creixement professional i personal de les persones.

– Els Estats Units han estat sempre un referent i són molts els estudiants que voldrien poder accedir a universitats nord-americanes però no s’ho han plantejat bé perquè el procés d’admissió és complex, bé perquè no coneixen com accedir a les beques que les universitats ofereixen.

EducationUSA Advising Center s’instal·larà a l’actual seu de la Fundació Institut d’Estudis Nord-americans, Via Augusta, 121, baixos.

És un espai versàtil que permet reunions individuals i presentacions grupals. Compta també amb una oficina amb accés directe des del carrer i un despatx.

L’EducationUSA Advisor estarà en una zona visible i estable destinada a aquest Servei. Estarà equipat informàticament, pròpiament retolat i disposarà de diversos materials informatius.

Es vol arribar a tots els centres de secundària públics, privats i concertats, i a totes les universitats, primer de Catalunya, i després de València, Aragó, les Balears i Andorra.