https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
Fundació Privada Arjau – Ajudes a l’estudi especials - Fundació Bosch Aymerich
2023

Fundació Privada Arjau – Ajudes a l’estudi especials

La Fundació l’Arjau neix el 1994 i la seva principal activitat fundacional és ajudar a famílies que travessen dificultats econòmiques, concedint ajudes a l’estudi als seus fills.

La Fundació Bosch Aymerich ha signat un conveni per un període de tres anys amb la Fundació Arjau per concedir ajuda econòmica per a quatre famílies entre les 49 (fins a la data) que han sol·licitat ajuda a la Fundació l’Arjau.

La finalitat del projecte és atendre la infància i la joventut donant suport i acompanyament a les seves famílies en els moments de dificultat econòmica preservant la igualtat d’oportunitats amb independència dels recursos, origen o lloc de treball.

El projecte es desenvolupa en un entorn de famílies de classe mitjana, i es fomenta el desenvolupament de l’educació integral de la persona com a mitjà per millorar la societat.

El col·lectiu social atès per aquest projecte són les famílies amb nens en edat escolar (menors d’edat). Les famílies a què afecta aquest projecte estan passant per un període de dificultat econòmica i de necessitat ja sigui per malaltia, deficiències de salut, atur dels pares, famílies des estructurades o bé menors amb necessitats educatives especials.

En ajudar famílies que passen per problemes econòmics, es contribueix a reduir l’ansietat i patiment de pares i fills, cosa que ajuda els destinataris a aconseguir el màxim aprofitament dels seus estudis.