https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
Parròquia Sant Pere Octavià – Grup de Joves - Fundació Bosch Aymerich
2023

Parròquia Sant Pere Octavià – Grup de Joves

La Parròquia Sant Pere d’Octavià és la parròquia de Sant Cugat del Vallès. És un lloc on s’està vivint un creixement molt gran en els grups de joves on es viuen moltes realitats.

Per a la Parròquia de Sant Pere d’Octavià és molt  important que cap família es quedi sense poder matricular als seus fills per motius econòmics en els grups de joves. Per tant, cada any ofereix beques parcials o totals per aquells joves que ho demanin.

Des de la FBA s’ha signat un conveni de col·laboració amb la Parròquia de Sant Octavià durant un període de tres anys per ajudar al projecte d’ajudes a les famílies, aquest projecte porta 4 anys en funcionament i consisteix en donar suport a les famílies perquè els joves puguin viure la fe. Des del principi aquest ha sigut el gran ideal.

El més important és la continuïtat que treballen des de ben petits amb el grup dels de 6 anys i així arriba als 30 anys.

Al Monestir de Sant Cugat va haver-hi fa anys un grup de joves que es va anar diluint i a poc a poc va desaparèixer.

CREACIÓ DE NOUS GRUPS

Compass:

Activitat d’infants dels 6 als 12 anys

Edge/Confirmació:

Activitat de joves dels 13 als 16 anys

Lifeteen:

Activitat de joves dels 16 al 18 anys

God’s Plan:

Activitat de joves dels 18 als 35

El més positiu és el creixement dels grups per invitació. Això vol dir que si els joves estan contents, conviden als seus amics a participar. Un exemple clar és a God’s plan on es va passar de 20 persones a 250 actives.

En les famílies: els joves arrosseguen als seus pares i germans a venir.

La notorietat en els Mitjans de comunicació locals que publiquen lesa activitats que es realitzen des de la parròquia (Tot Sant Cugat, Cugat Magazine, Qugatmedia, diari de Sant Cugat i TV Sant Cugat), convertint-la en una veu i imatge de l’Església jove i activa a Sant Cugat.

Els objectius principals són:

– Conèixer la vida cristiana en la seva plenitud: la fe, la Paraula de Déu i la comunitat.

– Transformar les vides dels joves

– Que visquin la millor versió d’ells mateixos amb les virtuts cristianes.