https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
Primera Edició Beques Estudi pels habitants d’Alp, Das i Urús - Fundació Bosch Aymerich
2016

Primera Edició Beques Estudi pels habitants d’Alp, Das i Urús

Un dels objectius de la Fundació Privada Bosch Aymerich és el de retornar via ajudes, a les poblacions allà on hi és present, mitjançant l’activitat empresarial de les seves empreses, com una manera de retornar a aquestes poblacions part dels beneficis obtinguts per la seva activitat.

Les beques d’estudi s’han creat per ajudar a fomentar la millor formació dels habitants de la comarca de la Cerdanya com a mitjà per a potenciar-ne el seu desenvolupament futur mitjançant una població més preparada.

En aquesta primera edició per al Curs acadèmic 2016-2017 s’ha signat un conveni de col·laboració entre la Fundació Bosch Aymerich i la Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, “la Caixa” per a la concessió de beques d’estudi per estudis de grau mitjà i superior dels habitants dels municipis d’Alp, Das i Urús, i la concessió d’una de Doctorat/ Màster per als habitants de tota la comarca de la Cerdanya.

Enguany s’han concedit 18 beques de les quals s’han atorgat una Doctorat/ Màster per valor de 5.000 euros, i disset beques de Grau Mitjà i Universitari per valor de 2.000 euros cadascuna, sumant un total de 39.000 euros en beques atorgades.

L’acte de lliurament va tenir lloc el dia 11 de febrer de 2017 i va comptar amb la presència de personalitats de la Generalitat de Catalunya i dels diferents ajuntaments.