https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
Projecte de reforma cuina Col·legi Major Monterols - Fundació Bosch Aymerich
2022

Projecte de reforma cuina Col·legi Major Monterols

El Col·legi Major Monterols, és una residència universitària que des de l’any 1949 facilita allotjament i formació a estudiants universitaris i desenvolupa una incansable activitat social, cultural i esportiva, a la qual imprimeix un segell propi, difícilment reproduïble. Monterols és un Col·legi Major Universitari masculí, adscrit a la Universitat de Barcelona. Per això compta amb membres del club universitari i residents de totes les universitats de Barcelona i dels voltants, i també d’altres parts d’Espanya i de l’estranger.

La Fundació Bosch Aymerich col·labora amb aquesta entitat, donat que el seu fundador va ser patró d’Honor del Col·legi Major i ajudava a mantenir la labor que duu a terme aquest Col·legi Major. Des de la Fundació Bosch Aymerich es vol continuar fent la labor del seu fundador i s’ha acordat col·laborar amb una aportació econòmica per a la realització d’uns projectes de reformes puntuals.

El projecte que ha finançat la Fundació Bosch Aymerich ha estat la reforma de la cuina que ha estat estudiada en profunditat per tal d’optimitzar processos.