https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
Quarta Edició Beques Estudi pels habitants d’Alp, Das, Urús i Bagà - Fundació Bosch Aymerich
2020

Quarta Edició Beques Estudi pels habitants d’Alp, Das, Urús i Bagà

ACTE LLIURAMENT BEQUES DE LA FUNDACIÓ PRIVADA BOSCH AYMERICH I L’OBRA SOCIAL DE “LA CAIXA”.

El passat dia 15 de Febrer va tenir lloc el  lliurament de la 4ª Edició de Beques de la Fundació Bosch Aymerich i l’Obra Social “La Caixa”, destinades als joves estudiants dels municipis d’Alp. Bagà, Das i Urús, els quatre municipis pels quals s’estén el domini esquiable de l’estació d’esquí Masella.

L’objectiu de les beques és contribuir a la formació dels joves d’aquests municipis per tal de garantir un futur de bons professionals qualificats a les empreses de la Cerdanya i del Berguedà.

En l’edició d’enguany es van rebre un total de 39 sol.licituds, de les quals es van atorgar un total de 25 beques (5 més que en les edicions anteriors), amb una nota mitjana dels expedients del 7,31.

En l’acte de lliurament hi van participar dels patrons de la Fundació Privada Bosch i Aymerich, directius de Masella i de Caixa Bank, dels alcaldes d’aquests municipis, directius de la Generalitat de Catalunya encapçalats pel Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sr. Damià Calvet, que amb el seu parlament va cloure l’acte.


Entre els parlaments de l’acte, el President de la Fundació, el Sr. Ángel Sáez, va recordar la figura d’en Josep Ma. Bosch Aymerich, donat que aquest any es compleixen 5 anys de la seva mort i es va glossar la seva figura, que predicava en l’exemple en la cultura de l’esforç. Així que fidel als principis de l’impulsor de la Fundació, en els parlaments totes les autoritats van emplaçar a tots els joves guanyadors de la importància de l’esforç i la tenacitat en els estudis.

El conveni entre la Caixa i FBA es va signar el 4 de Febrer del 2020, assistint per part de la Fundació els Srs. Xavier Nolla (VicePresident i Director de Masella), Antoni Bosch (Secretari) i les Sra. Elena Cabarrocas (Vocal i membre de la Comissió Permanent de la Fundació) i per part de la Fundació Bancària La Caixa els Srs. Albert Requena (Director de l’àrea de negoci del Berguedà- Pirineus) i Gerard Xifré (Director d’Oficina de  Puigcerdà).