https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
Rehabilitació Església Santa Maria de Montalegre - Fundació Bosch Aymerich
2022

Rehabilitació Església Santa Maria de Montalegre

La Fundació Bosch Aymerich, dins dels seus àmbits d’actuació, té com a un dels seus objectes la cultura i l’arquitectura. Amb aquesta finalitat aquest any s’ha signat un conveni de col·laboració amb la Parròquia de Santa María de Montalegre per contribuir en la restauració de l’Església de Santa Maria de Montalegre, en benefici del patrimoni cultural de la ciutat de Barcelona i de les famílies del barri del Raval.

Santa Maria de Montalegre és un església de d’estil romànic i amb planta de creu llatina que forma part del conjunt arquitectònic de la Casa de la Caritat de Barcelona, situada a la cantonada dels carrers Montalegre i Valldonzella de Barcelona

El projecte de l’església va ser de l’arquitecte barceloní August Font i Carreras amb la col·laboració del mestre d’obres Domènec Balet i Nadal. És l’únic temple que va dissenyar l’arquitecte des del principi fins al final.

La Parròquia de Santa Maria de Montalegre, realitza una tasca pastoral i social al barri del Raval des de fa molts anys i de les que es beneficien les famílies del seu entorn. Es treballa per atendre principalment als més necessitats i pobres, una gran majoria són immigrants. Des de la Parròquia de Santa Maria de Montalegre es promociona als infants i joves del barri amb els ajuts i beques necessaris perquè puguin tenir una bona preparació professional o puguin accedir als estudis universitaris.

Donat el deteriorament de l’edifici, s’ha iniciat un procés de restauració de l’Església, construïda fa més de cent anys.

Es tracta d’una actuació de rehabilitació integral, amb la que es pretén condicionar les teulades i terrats, així com les façanes, els vitralls, i els desperfectes interiors ocasionats pels nombrosos degotalls produïts per les filtracions d’aigua de la pluja.