2022

Sisena Edició Beques Estudi pels habitants d’Alp, Das, Urús, Bagà i Toses

Les beques d’estudi pels habitants d’Alp, Das, Urús i Bagà s’han atorgat el mes d’octubre de 2022. Enguany a aquests municipis s’hi ha sumat la participació del municipi de Toses donada la seva pertinença al Ripollès on es troba l’Hotel La Collada, que forma part del grup empresarial que gestiona la Fundació Bosch Aymerich.

L’objectiu de les beques és contribuir a la formació dels joves d’aquests municipis per tal de garantir un futur de bons professionals qualificats a les empreses de la Cerdanya, del Berguedà i del Ripollès. La Fundació atorga les beques estudi en agraïment als seus habitants i, també, per la preocupació de facilitar l’accés a estudis superiors entre els joves veïns d’aquests municipis, atès que una bona formació és garantia de futur per aquest territori.

Aquest any s’han rebut un total de 47 sol·licituds amb una nota mitjana del 8,11 dels expedients concedits (comparada amb un 7,89 de l’edició anterior), és per aquest motiu i de manera excepcional, que la Fundació Bosch Aymerich ha decidit atorgar 1 beca més per Ajuntament donades les bones notes rebudes.

En aquesta 6a Edició s’ han atorgat 28 beques de 2.000€ cadascuna, que han quedat repartides de la següent manera, segons els municipis que hi han participat: Alp: 7 beques, Das: 6 beques, Urús: 4 beques, Bagà: 10 beques, Toses: 1 beca.

La celebració de l’acte de lliurament està prevista per al proper 18 de febrer de 2023 a les instal·lacions de l’ Abrigall Hostel Masella.