2024

Vuitena Edició Beques Estudi pels habitants d’Alp, Das, Urús, Bagà i Toses

El dia 17 de Febrer va tenir lloc el lliurament de la 8a Edició de Beques de la Fundació Bosch Aymerich, destinades als joves estudiants dels municipis d’Alp, Bagà, Das ,Urús i Toses, enguany l’acte es va celebrar a l’Hotel La Collada.

L’objectiu de les beques és contribuir a la formació dels joves d’aquests municipis per tal de garantir un futur de bons professionals qualificats a les empreses de la Cerdanya, del Berguedà i del Ripollès. 

La Fundació atorga les beques estudi en agraïment als seus habitants i, també, per la preocupació de facilitar l’accés a estudis superiors entre els joves veïns d’aquests municipis, atès que una bona formació és garantia de futur per aquest territori.

A l’acte de lliurament hi van assistir en representació de la Generalitat de Catalunya el Sr. Joan Jaume i Oms, Secretari General de Territori de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Roser Bombardo, Directora General de Polítiques de Muntanya i el Litoral, el. Sr. Josep. Castells Delegat Territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, el Sr. Agustí Serra, Director General d’Urbanisme i. el Sr.  Antoni Sanmartí, President de FGC,  en nom de la Comarca de la Cerdanya l’ Il·lm. Sr. Isidre Chia, president del Consell Comarcal de la Cerdanya, i els alcaldes dels municipis els Il·lms. Srs. Carles Adserà, alcalde d’Alp, Enric Laguarda, alcalde de Das, Maria Sans, alcaldessa d’Urús, Lluis Casas, alcalde de Bagà, Joan Bernadas, alcalde de Toses i en nom de la Fundació Bosch Aymerich el Sr. Ángel Sáez (president de la FBA), el Sr. Xavier Nolla, President de Masella i vicepresident FBA, els patrons de la FBA i directius de la Estació d’esquí de Masella.

En la 8a Edició s’han rebut 59 sol·licituds amb una nota mitjana del 8,12 dels expedients concedits, s’han atorgat 25 beques de 2.200€ cadascuna, que han quedat repartides de la següent manera, segons els municipis que hi han participat: Alp: 7 beques, Das: 5 beques, Urús: 4 beques, Bagà: 7 beques, Toses: 2 beques.