https://www.fapjunk.com https://pornohit.net
ZER Comte Arnau – Foment lector Legiland - Fundació Bosch Aymerich
2023

ZER Comte Arnau – Foment lector Legiland

La FBA ha signat un conveni de col·laboració amb el ZER Comte Arnau per a un període de tres anys, per finançar el pla lector Legiland a l’alumnat de la ZerComte Arnau.

Adreçat a nens i adolescents en edats compreses entre els 10 i els 16 anys i als seus pares i educadors, pot ser utilitzada com a eina de seguiment i avaluació de la comprensió lectora per part del professorat dels centres educatius així com dels pares.

Legiland ajuda a reduir el fracàs escolar i a millorar els resultats de comprensió lectora de les proves de diagnòstic.

Legiland és una Legiland és una plataforma digital dissenyada per motivar els nens i nenes a llegir i millorar la comprensió lectora.

Experts en didàctica lingüística coincideixen en el fet que la millor manera de promoure l’hàbit lector és apropant a cada nen lectures que captin el seu interès i que estiguin alineades amb el seu nivell de competència lectora. Legiland ofereix un catàleg de lectures ampli, variat i escollit amb criteri per aquest propòsit.

L’autonomia del lector es veu reforçada i acompanyada en tot moment pel docent gràcies al feedback que pot donar-li de diverses maneres: missatges directes, activitats, mèrits o medalles. També el sistema dona feedback immediat al lector en el moment de fer les activitats.

Drets d’imatge: @LegilandClub