Beques estudi Fundació Bosch Aymerich per a residents d’Alp, Das, Urús, Bagà i Toses

La Fundació Privada Bosch Aymerich convoca anualment unes beques per als residents a les poblacions d’Alp, Das, Urús, Bagà i Toses, per cursar estudis de cicles de grau mitjà o superior i estudis universitaris de grau, postgrau, màsters o doctorats.

Les beques van destinades a despeses relacionades amb els estudis en concepte de matrícules, manutenció, desplaçaments, material docent, llibres, etc. L’import atorgat es realitzarà en un únic pagament als beneficiaris.

Convocatòria finalitzada

Veure convocatòries anteriors

La Fundació Privada Bosch Aymerich té com a objectiu prioritari continuar i potenciar el llegat deixat pel Sr. José Maria Bosch Aymerich, entre altres el de seguir potenciant les activitats empresarials per tal de generar activitat econòmica a les poblacions on és present, així com per a la generació de beneficis que suposin fer més tasques d’obra fundacional, objectiu principal de la Fundació.

Així, la Fundació Privada Bosch Aymerich és propietària de l’Estació d’Esquí de Masella, a la Cerdanya i de l’Hotel La Collada, a Toses. És voluntat de la Fundació seguir impulsant aquest negoci com a motor de creació de llocs de treball i riquesa per la comarca de la Cerdanya, en general, i als seus municipis en particular.

La Fundació convoca les Beques estudi destinada als veïns dels termes municipals d’Alp, Bagà, Das, Toses i Urús, territoris pels quals s’estén el domini esquiable de Masella i dels hotels propietat de l’FBA, en mostra d’agraïment els seus habitants i, també, per la preocupació de facilitar l’accés a estudis superiors als joves veïns d’aquests municipis, atès que una bona formació és garantia de futur per aquest territori. Si la Fundació incideix amb la formació dels joves es deu a les despeses elevades dels estudis superiors, que tenen un cost afegit per la distància entre aquests municipis i els centres d’estudis superiors i les universitats del país.